Aanbod

Het Woonzorgcentrum Sint-Godelieve is gelegen in het centrum van Gistel en biedt een breed aanbod aan zorg: een woonzorgcentrum, centrum voor kortverblijf, een centrum voor dagverzorging en onze assistentiewoningen.

Ons doel is elke bewoner de regie over zijn of haar eigen leven, zo lang als mogelijk,  te laten behouden. Onze dienstverlening is gebaseerd op relatievorming en dialoog. We gaan in verbinding met de persoon die op onze diensten beroep doet en tasten in dialoog af wat zijn woon-, leef- en levensverwachtingen zijn. Respect voor ieders identiteit en een zinvolle daginvulling op maat zijn de basis van onze begeleiding en ondersteuning. Waar gewenst betrekken we zoveel als mogelijk het sociale netwerk van de zorgvrager. 

 

Wonen en leven

In Woonzorgcentrum Sint-Godelieve gaat het niet enkel om zorgen, wonen en het leven binnenshuis, ook aan het buitenleven hechten we belang. Genieten op het terras tijdens mooie dagen, een wandeling, een aangepaste activiteit binnen of buiten, een eucharistie bijwonen in de kapel van het woonzorgcentrum, enz. Elke bewoner is anders waardoor elke daginvulling wordt aangepast volgens de wensen, verwachtingen, noden en behoeften.

Samen met familie en vrienden, vrijwilligers en medewerkers willen we ervoor zorgen dat elke bewoner zo optimaal als mogelijk zijn/haar leven verder kan uitbouwen. In een huiselijke sfeer en op een respectvolle manier moet elke bewoner zich thuis voelen tijdens elke activiteit.

Van harte welkom bewoners, familie en vrienden

Het Woonzorgcentrum Sint-Godelieve is een open huis waar familie en vrienden steeds welkom zijn.  In onze de cafetaria kunnen mensen genieten van een hapje en een drankje, dit elke namiddag van maandag t.e.m. zondag van 14u30 tot 16u30. Onze cafetaria is een ontmoetingsplaats voor bewoners, vrienden en familie, maar ook medewerkers. 

Bekijk de activiteiten van woonzorgcentrum Sint-Godelieve.