Vrijwilligers

Doorheen de jaren hebben we een traditie van vrijwilligerswerk uitgebouwd. Voor ons staat het WWW-principe voorop: vrijwilligerswerk moet een ‘Win’ zijn voor de bewoner, een ‘Win’ zijn voor de vrijwilliger en een ‘Win’ zijn voor de organisatie.

 

 

Heeft u een passie voor zorg?

Indien u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk bij Woonzorgcentrum Sint-Godelieve maakt u best een afspraak met onze verantwoordelijke vrijwilligerswerk. Samen bekijken we uw interesses en zoeken we naar de meest passende inzet in functie van uw vraag en talenten.

U wordt lid van een bruisend team dat door onze medewerkers verwelkomd en ondersteund wordt. We bieden u een gepaste verzekering, ondersteuning en vorming, inspraak in onze vrijwilligerswerking en vooral de waardering van onze bewoners en van heel ons huis!

Aanmelden kan bij mevrouw Christa Steen telefonisch op het nummer 059/27 01 10 of via  e-mail naar christa.steen@wznspirit.be.

Aanmelden kan bij mevrouw Lore Lagrange telefonisch op het nummer 059/27 01 10 of via  e-mail naar lore.lagrange@wznspirit.be.