Woning d’Oostpoorte

De woningen in d’Oostpoorte beschikken over een woonkamer met een uitgeruste keuken, slaapkamer, badkamer en een kleine berging. De assistentiewoningen zijn niet gemeubeld en worden voorzien van eigen meubels.

Alle noodzakelijke domotica en assistentie is aanwezig over alle ruimtes en zorgen dus voor extra comfort voor elke bewoner. Via een drukknop kan dringende hulp vanuit het woonzorgcentrum gevraagd worden. Een woonassistent ondersteunt de bewoners bij zorgvragen.  

Woning Godelieveplein

De woningen bieden alle comfort en kunnen bewoond worden door valide ouderen en ouderen met beperkingen.  Er werd tevens geïnvesteerd in de beschikbaarheid van een tweede kamer, naast de grote slaapkamer. De woningen zijn, de carport niet inbegrepen, ongeveer 90 m² groot.  

Er is begeleiding door een woonassistent voorzien.  In de woning kan via een drukknop 24u op 24u dringende hulp vanuit het woonzorgcentrum gevraagd worden.  

Eenmaal de zorgvraag te groot wordt en zelfstandig wonen niet meer haalbaar is, kan de bewoner met voorrang opgenomen worden in het woonzorgcentrum.