Nieuws & Activiteiten  |  Huiskrant juni 2024

Huiskrant juni 2024

Hiep hiep hoera voor Zenobie Vandecasteele: ze mocht 100 kaarsjes uitblazen op 8 april. Zenobie is afkomstig van Eernegem en baatte er zowat 40 jaar lang een wasserette en nieuwkuis uit, genaamd Dicky.
5 juni 2024

Lieve bewoner

Eindelijk liggen de donkere, regenachtige maanden achter ons. De vogeltjes fluiten, de zon priemt al eens van achter de wolken. In de moestuin wordt er link geplant.

Voor jou als bewoner van WZC Sint-Godelieve breekt er ook een tijd aan waarop je van de zon en de natuur mag genieten. Profiteer ervan! Dankzij de inzet van het personeel en de vrijwilligers zijn enkele wandelingen in de buurt mogelijk.

Een woonzorgcentrum is een kleine wereld op zich. Je kunt er wonen. Je hebt er je eigen stek en er worden ook tal van activiteiten voor je georganiseerd.

Maar een WZC is in de eerste plaats een plek waar de zorg voor mensen zoals jij centraal staat. Jij hebt vele jaren van je leven hard gewerkt en jouw generatie heeft voor een belangrijk deel onze huidige welvaartsmaatschappij opgebouwd. 

Nu is de tijd aangebroken waarop die maatschappij iets voor jou terug doet. In je nieuwe thuis staan tal van personeelsleden voor je klaar om voor jou te zorgen: zorgkundigen, onderhoudspersoneel, leidinggevenden, verpleegkundigen, medewerkers keuken, sociale, pastorale dienst, woon-leef team en de vele vrijwilligers... Zij geven allen het beste van zichzelf om er te zijn voor jou.

Geniet ervan!

Je hebt het verdiend!

Paul Mortier, zoon van bewoonster Cecile Tilleman