Werken en leren

Het Woonzorgnetwerk Spirit heeft 3 verschillende campussen van woonzorgcentra, centra voor kortverblijf en dagverzorging: Woonzorgcentrum Avondrust te Varsenare, Woonzorgcentrum Regina Coeli te Brugge St.-Andries en Woonzorgcentrum Sint-Godelieve te Gistel.

Voor de campus in Gistel zijn we steeds op zoek naar enthousiaste mensen met passie voor zorg. We willen ervoor zorgen dat ouderen kwaliteitsvol kunnen wonen en leven, op een plek waar ze zich thuis en veilig voelen. Samen met een team van toffe collega’s in een aangename omgeving bouwen wij dagelijks aan de toekomst.

 

 

We hebben kandidaat medewerkers heel wat te bieden

  • Een aangename werkomgeving
  • Toffe collega’s
  • Mogelijkheden tot permanente vorming
  • Inspraak op de werkvloer
  • Competitieve verloning met maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering

Indien u op vandaag nog niet beschikt over vermeld diploma of getuigschrift, doch u heeft de interesse en motivatie om deze kwalificaties te behalen, neem dan zeker contact met ons op.  Wij kunnen u begeleiden en bijstaan bij uw keuze voor een zorgberoep.

Hiervoor kan u contact opnemen met de campusdirecteur.

Battle For Talent - 19 maart 2024 - Idriazaal Oostende

De battle for talent is voor de ouderenzorgsector de laatste jaren een gekende uitdaging. Te vaak wordt deze sector op een eerder negatieve manier in beeld gebracht, wat de aantrekkelijkheid voor (jong) talent ook niet groter maakt. We moeten ons dus zelf op een positieve manier profileren en zichtbaar maken voor diegenen die zich aangesproken voelen om deze toch mooie job op te nemen. 
Daarom zal het Woonzorgcentrum Sint-Godelieve aanwezig zijn op de Speeddate for Work, op 19 maart in Oostende. 
De jongeren die via een traject “duaal leren” (werken en studeren worden op deze manier gecombineerd) een diploma in de zorg willen behalen, kunnen daar bij ons terecht voor een heus sollicitatiegesprek, waar ze zich intens op hebben voorbereid. 
Op die manier, via deze “date”, kan misschien een mooie match gevonden worden, die voor beiden ook mooie kansen biedt. De talenten die niet rechtsreeks van de schoolbanken komen, maar eveneens aangesproken zijn door een job in het woonzorgcentrum, zijn steeds welkom om hierrond de bestaande mogelijkheden te verkennen. 
Neem gerust contact op via sintgodelieve@wznspirit.be of via het nummer 059/270110. Misschien tot gauw?