Nieuws & Activiteiten  |  Huiskrant December 2023

Huiskrant December 2023

Dat wij als grote familie de kracht kunnen opbrengen om elkaar ‘warmte’ te geven, rust in hart en hoofd, perspectief naar mooie dagen, kracht en wijsheid om met het leven om te gaan. Dit wensen wij u van harte, genegen en met engagement, Luc De Jonghe, algemeen directeur WZN Spirit Ook namens allen betrokken bij bestuur, leiding en werking
7 december 2023

Alweer nadert de winter en de kerst- en eindejaarsperiode met rasse schreden. Het is een tijd van extremen: heel lang donker buiten… vele lichtjes binnen, Vaak koud en nat buiten… binnen dicht bij de verwarming of de kachel,

De actualiteit en het nieuws gaan over oorlog…, terwijl de kerstboodschap ‘vrede’ ademt. De kerstperiode in het bijzonder, laat ons nadenken over de wereld waarin we leven: afwachten wordt het of de winter en de kerstperiode de grote conflicten in de wereld zullen beïnvloeden; of wie macht heeft, zijn hart zal laten spreken eerder dan zijn vuist; of verstand en redelijkheid nog kunnen zegevieren; of wijsheid het wint van grootspraak, fanatisme en zwart-wit denken.

Hopelijk hebben wij het allen goed in deze periode; hopelijk vinden we comfort, en rust in ons hoofd en hart; hopelijk ontmoeten we mensen die om ons geven en bij ons willen zijn; hopelijk mogen we ook, minstens een klein beetje, zorgen voor anderen of iets voor iemand betekenen.

Wij wensen u in de periode die komt, veel van de goede zaken hierboven vermeld. We hopen dat u zich niet alleen voelt, dat er momenten van ontmoeting zijn, momenten om naar uit te zien, om naar te verlangen.

Dat wij als grote familie de kracht kunnen opbrengen om elkaar ‘warmte’ te geven, rust in hart en hoofd, perspectief naar mooie dagen, kracht en wijsheid om met het leven om te gaan.

Dit wensen wij u van harte, genegen en met engagement,

Luc De Jonghe, algemeen directeur WZN Spirit
Ook namens allen betrokken bij bestuur, leiding en werking